Ferieboliger

  • Frankrig

      Læs mere....   

  • Bulgarien

      Læs mere....

        Tyrkiet

Beliggende ca. 5 km fra det mere kendte feriested Kemer, og mindre end en times kørsel fra lufthavnen i Atalya, ligger smukke Camyuva. En forholdsvis ny, men fantastisk idyllisk og mondæn ferieby, som er omkranset af en underskøn og kontrastfyldt natur. På den ene side de træbeklædte Taurus-bjerge, og på den anden de rolige, hvide sandstrande ud til det azurblå Middelhav. Midt imellem finder du frodige, smukke appelsin-, citron- og mandarinlunde.

Det milde middelhavsklima gør området til et attraktivt feriested for mange. Med mere end 300 solskinsdage om året, er der rig mulighed for at nyde tilværelsen og de mange aktiviteter området byder på.

I Camyuva får du også rig lejlighed til at komme helt tæt på den berømte tyrkiske gæstfrihed – åbne døre og åbent sind. Turkish delight…

Centralt beliggende, ca. 200 meter fra strandkanten, er opført et spændende boligkompleks, bestående af 2-plans huse med lejligheder i 1 plan. Alt byggeri er opført i bedste materialer, og naturligvis tilpasset det varme klima i området.

 

Lejlighederne er på 73 m2 i et plan, har 4 værelser og indeholder ellers alle øvrige rammer for et velfungerende feriehus. Swimmingpools finder du blot et stenkast fra din fordør.

 

Du kan se mere om lejlighederne og muglighed for at leje dem på linket herunder.

http://ferieboliger.no/Details.aspx?HouseID=5182

Foto på linket er modelfoto.


View Larger Map

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® 2008 moldtech.dk