Projekter

 

  • Domicil Gødstrup

     Læs mere....

  • Stampebækken Skjern 

      Læs mere....

        ”Byliv på 1. klasse”

Sådan kaldes et fantastisk byggeri med en beliggenhed lige i hjertet af Odense, nærmere betegnet i området mellem Kongensgade og Klostervej.

 

Placeringen er essentiel for byggeriet, der tilbyder bymennesker den ægte vare - en fantastisk og velfungerende bolig, med eksteriør og interiør af højeste kvalitet, med masser af ”højt til loftet” og dog alligevel med en unik placering i den mest attraktive bydel af Odense.


Byliv på 1. klasse består af tre forskellige bygninger og indeholder i alt 42 lejligheder og boliger med forskellige karakteristika:

Kongshuset indeholder fire taghavelejligheder og 12 gågadelejligheder

Klosterhuset indeholder fire terrasselejligheder og 15 klosterlejligheder

Tre
atelierboliger er beliggende i gårdhaven

Penthouselejlighederne er placeret med to i Kongshuset og to i Klosterhuset

 

I midten af byggeriet etableres en stor frodig gårdhave på omkring 2.000 m2 med stier, bænke, træer og højbede med blomster og stedsegrønne buske. Og med fælles terrasse-område, sandkasse, petanquebane og en puttinggreen til fri afbenyttelse. Der bliver tale om et ganske enestående område, som både gør det muligt at være sig selv og nyde samværet med naboer og venner.

 

Behøver vi at sige, at der naturligvis er privat parkeringskælder, uno form inventar, gæstebolig/fælleshus og meget andet luksus?

 

”Byliv på 1. klasse” er en enestående chance for at opfylde drømmen om at omgive sig med luksus og kvalitet fra a-z, og samtidig bo centralt i den mest attraktive bydel i én af Danmarks største og mest progressive byer. 

 

Læs mere på www.byliv1klasse.dk

 


View Larger Map

  Billeder fra Odense

 

 

 

 

®2008 moldtech.dk